کالکشن سازی در طراحی لباس چیست؟

کالکشن سازی در طراحی لباس به طور کلی به لباس‌هایی اطلاق می‌شود که با الهام از یک منبع خاص و برای یک فصل طراحی می‌شوند. فشن و مد بسیار به زمان وابسته بوده به طوری که ممکن است چیزی که امروز سبک محبوب به حساب می‌آید، یک ماه دیگر مورد پسند نباشد. بنابراین صنعت پوشاک به طور مداوم در حال طراحی کالکشن جدید است. یکی از راه‌های طراحان و برندهای لباس برای نمایش محصولات و تشویق افراد به خرید، ‌این است که طراحی کالکشن فصلی انجام دهند.

یک کالکشن می‌تواند شامل لباس،‌کفش، اکسسوری یا ترکیبی از این موارد باشد. کالکشن لباس می‌تواند شامل پیش بینی طراحان مشهور از ترندهای آتی از جمله رنگ‌ها، برش‌های دوخت، الگو‌های مختلف پارچه و چیزهایی از این دست باشد. این مجموعه طراحی‌ها همان چیزی بوده که برندها به خرده فروشان می‌‌فروشند و شما در فروشگاه‌ها و مغازه‌های پوشاک آن‌ها را می‌بینید. اجازه دهید تا برای شروع شما را با تعدادی از کالکشن‌ها آشنا کنیم.

انواع کالکشن سازی در طراحی لباس

بریج کالکشن (Bridge Collection)

بریج کالکشن به نوعی خط تولید لباس از زیر مجموعه برندها معروف است. به عنوان مثال کالکشن لباس هایی که توسط D&G طراحی می‌شوند قیمت نسبتا بالایی دارند. با این حال G&G یک زیر مجموعه از این برند بوده که لباس‌ها را قیمت کمتری به فروش می‌رساند. به همین شکل بریج کالکشن Lauren زیر مجموعه برند رلف لورن، DKNY زیر مجموعه Donna Karan و خط تولید JOE که از برند شناخته شده Joseph Abboud است.

بریج کالکشن عمدتا از لحاظ ظاهری مشابه محصولات طراح اولیه بوده اما از پارچه‌های ارزان‌تری تهیه شده‌اند. رقابت در این بخش بسیار بالا بوده زیرا قیمت تمام شده لباس به نسبت قیمتی که روی برچسب آن خورده کمتر بوده اما از همان اعتبار برند اصلی برخوردار است. در دنیای امروزی تقریبا همه برندها یک بریج کالکشن نیز دارند. هنگامی که یک طراح لباس محبوب متوجه می‌شود که مشتریان محصولات گران قیمتش رو به کاهش بوده با ایجاد بریج کالکشن سعی می‌کند تا آن‌ مشتریان را با قیمت پایین‌تری همچنان حفظ کند.

بریج کالکشن (Bridge Collection)، نوعی خط تولید طراحی لباس

کالکشن کپسولی (Capsule Collection)

کالکشن کپسولی به کالکشن‌هایی گفته می‌شود که شامل آیتم‌های لباس و اکسسوری کلیدی می‌شود. این کالکشن برخلاف یک کالکشن لباس معمولی دارای آیتم‌های کمتری بوده و به مدت محدودی هم عرضه می‌شود. به طور کلی زمان ارائه کالکشن لباس جدید فصل بهار و پاییز است. کالکشن کپسولی را در فاصله بین این دو عرضه می‌کنند تا نام برند در ذهن مخاطب دوباره یادآوری شود. این کالکشن‌های کپسولی به طور معمول شامل آیتم‌هایی بوده اولا به خوبی با لباس‌های دیگر ست می‌شوند، ثانیا وابسته به یک ترند نیستند. به عنوان مثال بلوز سفید دکمه دار یک آیتم کپسولی محسوب می‌شود زیرا علاوه بر اینکه می‌توان در یک استایل کلاسیک آن را پوشید بلکه با لباس‌ها و استایل‌های مختلفی قابل هماهنگی است.

کالکشن کپسولی (Capsule Collection)، دارای اکسسوری و آیتم های کلیدی در طراحی لباس

ریزورت کالکشن (Resort wear Collection)

ریزورت کالکشن‌ها یکی از کالکشن‌هایی بوده که اغلب برای قشر مرفه طراحی می‌شود. دلیل آن هم این بوده که در سال‌های اخیر، بعد از تعطیلات کریسمس این افراد به مناطق گرمسیرتر رفته و روزهای خود را در آب و هوای گرم سپری می‌کنند. بنابراین این لباس‌ها طراحی می‌شود تا بتواند گزینه مناسبی برای سفرهای مختلف باشد. دسته بندی لباس‌های ریزورت کالکشن هم برای تعطیلات مناسب بوده و هم برای سبک زندگی لوکس می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

ریزورت کالکشن (Resort wear Collection)، کالکشنی مجلل برای قشر مرفه، در طراحی لباس

دیفیوژن کالکشن (Diffusion Fashion Collection)

دیفیوژن کالکشن‌ها، به نوعی طراحی کالکشن برای قشر متوسط است. این کالکشن‌ها توسط طراحان بزرگ انجام شده ولی با قیمت متوسط‌تری ارائه می‌شود. این کالکشن‌ها را می‌توان عمدتا در فروشگاه‌های H&M و Target تهیه کرد. دیفیوژن کالکشن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به فروش می‌رسد، بنابراین در دسترس افراد بسیار بیشتری قرار می‌گیرد. این روند به نظر می‌رسد که در ابتدا با طراحانی مانند دولچه و گابانا و افرادی چون جورجو آرمانی شروع شد که لاین‌های ارزان‌تری را راه اندازی کردند. این لاین‌ها به ترتیب شامل D&G و Armani Exchange می‌شدند.

دیفیوژن کالکشن (Diffusion Fashion Collection)، کالکشنی نسبتا ارزان در طراحی لباس

موارد ذکر شده بخشی از انواع بی‌شمار کالکشن‌هایی بود که توسط طراحان مطرح دنیا تولید می‌شوند. قیمت لباس‌های یک برند نیز فاکتور مهمی در دسته بندی کالکشن‌ لباس به شمار می‌رود. برخی از برترین طراحان لباس آثار خود را در فشن ویک‌ها ارائه می‌کنند. دیگران طراحی‌های خود را در نمایشگاه‌های تجاری صنعت پوشاک یا برای خریداران در نمایشگاه‌های خود به نمایش خواهند گذاشت. برخی دیگر نیز محصولات خود را به صورت آنلاین، در کاتالوگ یا از طریق بازاریابی به مخاطبان نمایش می‌دهند.

روش‌های کالکشن سازی در طراحی لباس چیست؟

با این شناخت اولیه بهتر است به سراغ پنچ گام مهم برای ساخت کالکشن لباس برویم. برخی از این گام‌ها طولانی‌تر بوده و خود به چند مرحله دیگر تقسیم بندی می‌شوند. ما سعی کردیم مراحل را به طور کامل برای شما توضیح داده تا بتوانید اولین کالکشن لباس خود را طراحی کنید.

همچنین شما می‌توانید با شرکت در دوره آموزش کالکشن سازی آموزال، تمام مهارت ها و روش های کالکشن سازی در طراحی لباس را، به صورت جامع و اصولی یاد بگیرید.

۱.تحقیق در مورد بازار و الهام از موضوعات مختلف

اساسا می‌توان گفت برای کالکشن سازی در طراحی لباس، باید به عنوان اولین گام اقدام به انتخاب موضوع کالکشن خود کنید. این موضوع می‌تواند الهام از طبیعت بوده و یا برگرفته از برهه‌های تاریخی خاص باشد. برای درک بهتر می‌توانید به فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌ها رفته و پارچه‌های مختلف را از نزدیک لمس کنید. این کار تا حدود زیادی افق دید شما را گسترده کرده و ایده‌های جدیدی برای طراحی لباس به شما می‌دهد.

در حین انتخاب موضوع به بازار هدف خود نیز دقت کنید. این افراد به دنبال چه لباس‌هایی هستند؟ شما باید بتوانید در مورد ترند‌ها تحقیق کرده و پیش بینی کنید تا چه چیزهایی در فصل آتی مورد توجه قرار خواهد گرفت. البته که شما به خوبی مشتریان خود را می‌شناسید اما روند بازار همیشه یک خط صاف نبوده بنابراین برای موفق شدن باید بتوانید با آن همراه شوید.

ممکن است خاص‌ترین ایده را داشته باشید اما اگر در بازار نیازی به آن نباشد در همان شروع مطمئن باشید که به شکست منتهی می‌شود. باید بتوانید تعادلی بین هویت برند و روند‌های فعلی ایجاد کرده و در عین حال از هیچکدام کورکورانه تقلید نکنید. یکی از مواردی که باید در نظر داشته باشید موضوع “قیمت گذاری” است. در توسعه و طراحی کالکشن باید واقع بین بوده زیرا شما بودجه را باید به مواد اولیه، سبک و اکسسوری‌ها اختصاص داده پس باید بتوانید با آن چه در دست دارید بهترین کالکشن لباس را تولید کنید.

در مرحله الهام گرفتن از موضوعات مختلف باید بتوانید پالت رنگی کالکشن لباس را مشخص کرده و ایده‌های خود را به شکل واقعی‌تری درآورید. یکی از راه‌های ارائه ایده‌ها استفاده از مود برد است که هر دو را به تفصیل برای شما توضیح خواهیم داد.

تمرکز روی پالت رنگی در کالکشن سازی

اگر ترکیب رنگ لباس‌های مختلف کالکشن شما مکمل نباشند، ساختار کالکشن به خوبی خود را نشان نخواهد داد. رنگ‌هایی که استفاده می‌کنید باید بتوانند به شکلی به یکدیگر مربوط باشند. برخی از طراحان برای انتخاب رنگ‌های لباس خود از سایه روشن یک رنگ استفاده می‌کنند. این انتخاب کاملا محافظه کارانه بوده و می‌توانید مطمئن باشید که حتما با استقبال روبرو می‌شود.

تمرکز روی پالت رنگی در کالکشن سازی، رعایت اصول ترکیب رنگ

راه دیگر این است که با استفاده از چرخه رنگ‌ها به دنبال رنگ‌های مکمل بگردید. این انتخاب شما برای ساختن کالکشن باعث می‌شود تا عمق و جذابیت مفهوم به خوبی به مخاطب منتقل شود. به عنوان مثال برای رساندن مفهوم یک کالکشن بهاری ترکیب ترکیب رنگ صورتی و سبز به راحتی پیام ذهنی شما را می‌رساند.

برای ترکیب رنگ‌ها، هزاران راه مختلف وجود دارد اما اگر نمی‌خواهید که به شخصه دست به ترکیب رنگی جدیدی بزنید می‌توانید با کمک پینترست و سایت‌های مشابه ترکیب‌ رنگ‌های آماده که با الهام از طبیعت،‌ اشیا و غیره جمع آوری شده ملاحظه کنید.

ساخت مودبرد کالکشن برای رساندن مفهوم

مود برد (Mood Board) یک تابلوی کلاژ است که شامل خلاصه‌ای بصری از تصاویر الهام بخش، اشیا، نمونه‌های پارچه، تزئینات مورد نظر، فرم و طرح لباسها، تیره و روشن بودن رنگ‌ها یا نمونه‌های محصولی بوده که مفهوم و احساس کالکشن را بیان می‌کند. مود برد یک راه فوق العاده برای نمایش بصری یک کالکشن است زیرا به طور کلی شامل تمام چیزهایی بوده که شما از آن‌ها الهام گرفته‌اید. یکی از موارد استفاده از مودبرد زمانی بوده که قصد دارید تا موضوع کالکشن لباس خود را با تیم طراحی در میان بگذارید.

ساخت مودبرد را می‌توانید هم با کامپیوتر و هم به صورت دستی انجام دهید. این کاملا به سلیقه شما به عنوان طراح برمی‌گردد. برخی از افراد لمس اشیا و کار با دست را بسیار بیشتر دوست دارند بنابراین اقدام به تهیه یک تخته کرده و موارد الهام بخش خود را روی آن نصب می‌کنند. اگر هم بخواهید به صورت کامپیوتری این کار را انجام دهید نرم افزارهای بسیار مانند Adobe Illustration گزینه بسیار مناسبی به شمار می‌روند. بهتر است اگر در شروع کار خود هستید هر دو را امتحان کرده تا ببینید کدام یک برای شما مناسب‌تر است.

برای بررسی بیشتر کاربرد نرم افزارها در طراحی لباس، می‌توانید به مقاله بهترین نرم افزارهای طراحی لباس مراجعه کنید.

مودبرد در کالکشن سازی

ممکن است فکر کنید ایده بسیار خوبی در ذهن دارید اما با قرار دادن آن در مقابل چشمانتان متوجه شوید که نیاز به تغییرات زیادی دارد. تمام این مراحل را روی مودبرد فشن خود می‌توانید پیاده سازی کنید. این کار علاوه بر پیدا کردن موضوع مناسب به شما کمک می‌کند تا روی هویت برند و ارزشی که دارد نیز متمرکز بمانید. شما منبع الهام بخش خود را جلوی چشمتان دارید که به صورت مداوم یادآوری می‌کند قرار است نتیجه کار به چه صورت باشد.

چگونه برای طراحی کالکشن لباس مودبرد خود را بسازیم؟

صنعت مد یکی از گسترده‌ترین صنایع حال حاضر در دنیا بوده که برندهای بسیار بزرگی در آن فعالیت می‌کنند. به عنوان یک فرد خلاق، می‌خواهید کالکشن و محصولات شما مورد توجه قرار گرفته و باعث رشد هویت برند شما شود. مرحله ساخت مودبرد شروع چیزی بوده که در این صنعت مملو از برند، چیزی منحصر به فرد به شمار می‌رود. دلیل این بوده که هیچ طراح دیگری چیزی که در ذهن شما وجود داشته را نمی‌داند و شما کاملا خلاقانه قرار است تصاویر و نمونه‌های مختلف را ایجاد کنید. اینجا درست همان زمانی بوده که قرار است ارزش‌ها، هویت برند، سلیقه خود را با بینش و پیامی که قرار است برسانید تلفیق کنید.  

مودبرد در کالکشن سازی
  • کلمات مورد نظر خود را در گوگل سرچ کنید: فرض کنید قرار است تا کالکشن شما براساس وقایع طبیعی باشد. بنابراین می‌توانید کلمه “Natural Disaster” را در گوگل سرچ کنید. تصاویر مرتبط با آن را مشاهده کرده و وقایع مورد نظر خود را از بین آن‌ها انتخاب کنید که در اینجا فرض می‌کنیم نظر شما روی “آتشفشان” است. پس کلمه “Volcano” را کلید واژه خود قرار می‌دهید. حالا می‌توانید از هزاران عکس و ویدیویی که در اینترنت بوده ترکیب‌های رنگی دلخواه را سیو کنید.
  • سفر رفتن و تجربه‌های حقیقی: سفر رفتن یکی از بهترین راه‌ها برای شکوفایی خلاقیت است. با این حال نباید فراموش کنیم که هزینه و وقت زیادی را از شما می‌گیرد پس می‌توانید به جای آن به نقاط مختلف شهر رفته، گالری‌ها، نمایشگاه‌ها، موزه‌ها و معماری‌های مختلف را از نزدیک ببینید. در شرایط آب و هوایی مختلف به مکان‌های بلند رفته و شهر را مشاهده کنید.
  • پیاده سازی ایده‌ها: تخته‌ای فومی از فروشگاه لوازم تحریری تهیه کنید. اگر با کامپیوتر کار ساخت مودبرد را انجام می دهید صفحه‌ای سفید را باز کرده و تمام ایده‌ها، تصاویر، ترکیب رنگ‌ها، سایه و روشن‌ها و غیره را روی آن قرار دهید. اگر قرار است به صورت فیزیکی مودبرد خود را تهیه کنید بهتر است نمونه‌ها را با سنجاق متصل کنید تا در صورت تغییر نظر بتوانید به راحتی آن‌ها را جابجا کنید. کلماتی که در سرتان پدیدار شده را روی برگه‌ای نوشته و روی مودبرد آویزان کنید.
  • نام گذاری مودبرد: برای روشن‌تر شدن آن چه در ذهن شما وجود داشته می‌توانید نامی را روی مودبرد خود بگذارید. یا قطعه شعری که باعث شده طراحی این کالکشن به ذهن شما برسد. این عنوان بعدتر در تمام مراحل بازاریابی و فروش به شما کمک خواهد کرد.
  • ویرایش مودبرد: طراحی‌ها و تصاویری که به خوبی با آن‌ها ارتباط برقرار نمی‌کنید یا از موضوع اصلی کالکشن لباس فاصله دارد را حذف کنید. چیزهایی که لازم است را به آن کم و زیاد کنید زیرا قرار است تا نوبت به ارائه مودبرد نهایی برسد.

۲. طراحی سبک‌ها برای کالکشن لباس

با ایده پردازی، مشاهده نیاز بازار و جمع آوری نمونه پارچه‌ها و پالت‌های رنگی هیجان انگیز‌ترین بخش فرآیند یعنی طراحی استایل مناسب برای این کالکشن لباس شروع می‌شود. ابتدا باید سایز کالکشن خود را مشخص کنید، به این معنا که قرار است تعداد لباس‌های طراحی شده در این کالکشن چند عدد بوده و بودجه اختصاص داده برای آن نیز به چه مقدار است. به همین دلیل مهم بوده تا تعداد سبک‌هایی را که قرار است در این کالکشن ارائه کنید محدود نگه دارید. همچنین آشنایی با انواع سبک های طراحی لباس میتواند به شما در طراحی سبک برای کالکشن لباس کمک کند.

هر برندی در مرحله متفاوتی از تجارت خود قرار داشته پس شما هم باید بر اساس نیازهای خود و روی آن‌ چه که می‌توانید انجام دهید، تمرکز کنید. اگر تعداد لباس‌ها بیش از حد باشد، روند انتخاب مشتری سخت‌تر بوده و ممکن است حتی از خرید هم منصرف شود. می‌توانید در ابتدا طرح‌های خود را ساده و بدون رنگ آمیزی ایجاد کرده و کم کم آن را گسترش دهید. بهتر است به آن چیزی که شما را از سایر رقبا متمایز می‌کند فکر کرده و روی بعد زیبایی شناسی همان کار کنید. به طور عمده سه نوع پوشاک وجود داشته که شما از فروش آن ها سود خواهید کرد که عبارتند از:

  • Statement pieces
  • Bestsellers
  • Add-ons

Statement pieces همان لباس‌هایی هستند که توجه خریداران را به خود جلب می‌کنند اما دارای بالاترین رنج قیمتی هستند. Bestsellers در دسته پرفروش‌ها قرار داشته و بازه قیمتی آن‌ها در محدوده متوسطی در این کالکشن قرار دارد. در آخر Add-on بوده که شامل اقلام ارزان‌تری شده و بیشتر به این دلیل طراحی می‌شود که افراد جدیدی را به لیست خریداران شما اضافه کند. این آیتم‌ها اغلب می‌توانند به عنوان هدیه یا خرید‌های لحظه آخری افراد به شمار روند.

لباس های statement pieces

۲.۱ تعادل بین طراحی و عملکرد در کالکشن لباس

احتمالا تا کنون بارها در فشن شوها لباس‌هایی را مشاهده کرده‌اید که به هیچ عنوان کاربردی نیستند. سوالی که آن لحظه از ذهنتان گذشته این است که “چه کسی این لباس‌ها را می‌پوشد؟” مساله دقیقا همینجاست. برخی از لباس‌ها طراحی می‌شوند تا هیچگاه پوشیده نشوند. این لباس‌ها نشان‌ دهنده بخش کاملا هنری طراحی فشن است. با این حال شما قرار نیست دست به چنین کاری بزنید زیرا در نهایت فقط هزینه و وقت بوده که از بین رفته است. پس دقت داشته باشید که کالکشن لباس طراحی شده شما باید کاربردی باشد. لباسی که نتواند به راحتی پوشیده شود، به فروش نرسیده و تبلیغات خوبی را هم برای برند شما ایجاد نخواهد کرد. مهم است که در هنگام طراحی هر لباس روی نحوه پوشیدن آن نیز کار کنید.

۲.۲ انتخاب الگو‌های مناسب برای پارچه لباس

یکی از مواردی که شاید در ابتدای کار کالکشن سازی برای طراحی لباس به آن توجه نکنید، انتخاب الگوهایی بوده که بتوان آن را تولید کرد. اجازه دهید این مفهوم را روشن‌تر بیان کنیم. شما برای ساختن کالکشن خود به دو نوع پارچه نیاز دارید؛‌ پارچه‌هایی که در بازار موجود بوده و پارچه‌هایی که باید براساس الگوهای انتخابی شما توسط نساجی چاپ و تولید شوند. برای مرحله دوم دقت داشته باشید که باید طرح‌هایی را انتخاب کرده که از لحاظ فنی امکان چاپ آن‌ها وجود داشته باشد. اگر از همان ابتدای طراحی کالکشن به این موضوع فکر نکنید مجبور خواهید شد تا در مرحله تولید الگوها را تغییر داده که این امر ممکن است باعث شود پیام کالکشن شما به خوبی منتقل نشود.

۳. توسعه اولین نمونه‌ها و اصلاح جزئیات در طراحی لباس

ساختار کالکشن لباس شما باید تا این مرحله کامل شده باشد فقط تغییرات در برخی جزئیات مانند رنگ‌های نهایی، اکسسوری‌ها،‌ بسته بندی و تولید باقی مانده که در این مرحله باید به آن پرداخته شود. شما باید لباس‌های این مجموعه را با تفکر زیاد تجزیه و تحلیل کرده و تغییرات را براساس نگاه خود اعمال کنید. در اینجا لازم است تا تناسب و همچنین شکل لباس را تصحیح کرده تا روند توسعه سریع‌تر انجام شود.

۴. نمایش هویت برند در کالکشن سازی

درست همانطور که هویت شخصی، شما را در بین دیگران منحصر به فرد می‌کند،‌ کالکشن لباس شما نیز باید بیانگر هویت برند شما باشد. این همان چیزی بوده که شما را از دیگر برندهای تولید کننده لباس متمایز می‌کند. اما دقیقا هویت برند چیست؟ هویت برند مجموعه‌ای از عناصری بوده که یک بیزینس برای به تصویر کشیدن خود استفاده می‌کند. این عناصر شامل رنگ، نحوه بیان، حوزه فعالیت و هزاران آیتم دیگر می‌شود.

برای درک بهتر به این مثال توجه کنید؛ فرض کنید شما در حال تحصیل در دانشگاه هستید و دوست دارید تا شما را به عنوان یک انسان درسخوان و جذاب بشناسند. برای این کار نمی‌توانید تک به تک با همکلاسی‌ها صحبت کرده و متقاعدشان کنید که شما این ویژگی‌ها را دارید. راه صحیح این است که از فردا در سر کلاس‌ها تمام تمرکز خود را روی درس گذاشته و سعی کنید پروژه‌ها را سر وقت تعیین شده تحویل دهید. علاوه بر این در پوشش خود تجدید نظر کرده و لباس‌های مناسب‌تری بپوشید. اگر جمعی از همکلاسی‌ها قصد دارند تا یک تفریح دسته جمعی در آخر هفته بروند، همراهیشان کرده و سعی کنید با گسترده‌تر کردن دامنه مطالعات خود حرف کافی برای گفتن داشته باشید.

 نمایش هویت برند در کالکشن سازی

مجموعه این رفتارها به شما یک هویت خاصی می‌بخشد. به همین شکل باید بتوانید هویت برند خود را در ساختار کالکشن لباس‌های طراحی شده بگنجانید. هویت برند شما همان چیزی بوده که باعث می‌شود مشتریان فورا شما را شناخته و انتخاب لباس‌های شما را نسبت به یک برند دیگر در اولویت قرار دهند. همچنین ارتباط بین شما و مشتریان را محکم‌تر کرده و ایجاد وفاداری می‌کند.

حالا باید دوباره به کالکشن خود بازگشته و ببینید که آیا تغییرات اعمال شده کافی بوده و نمایانگر هویت برند شما است یا خیر. بعد از آن باید اندازه‌ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید سایز مخاطبان اصلی شما در این کالکشن فراهم شده باشد. برای این منظور می‌توانید لباس‌های این کالکشن را در سایزهای مختلف به عنوان نمونه تهیه کرده و روی بدن مدل‌ها با سایزهای مختلف بدنی امتحان کنید.

شما باید برنامه ریزی برای راه اندازه کالکشن لباس و عکاسی از آن را از همین لحظه شروع کرده تا موفقیت آن را تضمین کنید. این کار فقط برای محصولات جدیدی که به بازار عرضه می‌کنید نیست بلکه عمدتا در مورد افزایش آگاهی و گسترش تبلیغات در مورد محصولات برند خودتان است.

۵. توسعه نمونه‌های کالکشن در لباس

در نهایت آخرین مرحله شامل این می‌شود که شما نمونه‌های این کالکشن لباس را در رنگ‌های مختلف برای عکس برداری آماده کنید. این عکس‌ها برای خرده فروشی‌ها، فروش آنلاین و موارد دیگر تهیه می‌شود. این همان لحظه‌ای بوده که لباس‌های خود را در رنگ‌ها و با دیزاین‌های مختلف مشاهده می‌کنید. بنابراین لازم است بررسی که آیا همه چیر طبق انتظارات شما پیش رفته باشد. اگر جزئیاتی وجود داشته که مایل هستید برای تولید انبوه، تغییر کرده یا اصلاح شود لازم است آن را به تیم خود گزارش دهید. در غیر این صورت باید در این مرحله به سراغ بخش بازاریابی و تبلیغات خود بروید.

کلام آخر

کالکشن سازی در طراحی لباس در نگاه اول سخت به نظر می‌رسد اما فراموش نکنید که با گذشتن از سختی‌ها می‌توانید تغییر لازم را در صنعت پوشاک ایجاد کنید. بنابراین با مطالعه بیشتر و مشورت با افرادی که از قبل در این حوزه فعالیت کرده، اقدام به ساخت کالکشن لباس خود کنید. شاید اولین کالکشن، درست چیزی نباشد که در ذهن دارید اما به مرور پیشرفت‌های لازم را داشته و در نهایت خواهید توانست تا در دسته بهترین طراحان کالکشن لباس قرار بگیرید. امیدواریم که این مقاله توانسته باشد تا مسیر را برای شما روشن‌تر کرده و برای طراحی اولین کالکشن ترغیب شده باشید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.