پورتفولیو طراحی لباس همراه با ویژگی‌ها و اصول آن

پورتفولیو طراحی لباس یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های یک دانشجو یا طراح لباس بوده که به کمک آن می‌تواند خود را معرفی کند. شما با استفاده از پورتفولیو خود می‌توانید نشان دهید که در چه زمینه‌هایی تخصص داشته و چه انتظاراتی را در زمینه کاری می‌توانید برآورده کنید. بنابراین در طراحی و ساخت پورتفولیو طراحی لباس خود باید دقت زیادی داشته باشید. ما در این مقاله از آموزال نحوه ساخت پورتفولیو را به شما آموزش خواهیم داد.

پورتفولیو چیست؟

پورتفولیو در معنای کلی به مجموعه‌ای هدفمند از کارها و فعالیت‌های تحصیلی شما بوده که نشان دهنده تلاش‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای شما در طول چند سال تحصیل است. این پورتفولیو می‌تواند در یک یا چند زمینه مختلف بوده و باید شامل مشارکت شما در تهیه و ساخت نمونه کارها باشد. بنابراین اگرچه نمونه کارها ممکن است از نظر ظاهر، سبک یا ارائه متفاوت باشند اما باید دارای این سه ويژگی مهم باشد:

  1. شامل آثار ساخته شده توسط شما باشد.
  2. کالکشن‌ها باید هدف خاصی داشته باشند نه اینکه به صورت تصادفی انتخاب شده باشند.
  3. هر اثری که داخل پورتفولیو قرار می‌دهید باید دلیل موجهی داشته باشد و بتوانید از آن دفاع کنید.

دلایل زیادی برای استفاده از پورتفولیو وجود دارد. این دلیل می‌تواند شامل اهداف شخصی بوده و یا به خاطر قوانین موجود در دانشگاه محل تحصیل شما باشد. علاوه بر این می‌توانند در کلاس‌های درسی به روش‌های مختلفی مورد توسط استاد شما مورد استفاده قرار بگیرند:

  • اولین دلیل این است که استاد شما قصد دارد تا از آن به عنوان ابزاری برای بررسی و نشان دادن رشد تحصیلی شما در طول یک بازه زمانی استفاده کند.
  • برخی دیگر از اساتید از پورتفولیو دانشجویان برای ارائه در کنفرانس‌های مختلف استفاده می‌کنند تا سطح علمی و تخصصی دانشجویان خود را اثبات کنند.
  • برخی اوقات نیز ارائه آن الزامی بوده و فقط در این صورت می‌توانید دروس مربوطه را بگذرانید.
 بررسی سه نمونه پورتفولیو طراحی لباس.

جالب است بدانید که پورتفولیو فقط مخصوص دوران تحصیل و حوزه هنر نبوده و در زمینه‌های مانند سرمایه گذاری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این، یکی از راه‌هایی بوده که به واسطه آن می‌توانید شغل مناسبی برای خود پیدا کنید. بسیاری از شرکت‌های بزرگ دنیا مانند گوگل و مایکروسافت در حوزه تکنولوژی، برای انتخاب کارمندان و کارآموزان خود پورتفولیوی آن‌ها را بررسی می‌کنند.

در ساخت و طراحی پورتفولیو مهم‌ترین عاملی که باید به آن توجه کنید، هدف است. بدون داشتن یک هدف مشخص هیچ یک از ویژگی‌های ظاهری و محتوایی اهمیت چندانی ندارند. شما باید از ابتدا به خوبی نسبت به هدف پورتفولیو شخصی آگاه بوده و طراحی‌ها را در همان راستا انجام دهید.

پورتفولیو طراحی لباس چیست؟

پورتفولیو طراحی لباس،‌ مجموعه‌ای از نمونه‌ کارها، تصاویر، پارچه‌ها و غیره است که توسط یک طراح مد جمع آوری شده تا مهارت‌های او را به کارفرماها نشان دهد. یکی دیگر از کاربردهای پورتفولیو طراحی لباس زمانی بوده که قصد دارید تا برای رشته طراحی لباس در دانشگاه اپلای کنید. بنابراین چه به دنبال موقعیت‌های کاری هستید و یا قصد اپلای برای دانشگاه را دارید، نیاز به یک پورتفولیو دارید.

مدل‌ها نیز برای نشان دادن استعدادهای بالقوه آن‌ها به آژانس‌های مدلینگ، از پورتفولیو استفاده می‌کنند. در این رزومه تصویری، عکس‌های مختلف آن‌ها به همراه آمارهایی مانند قد، وزن، رنگ چشم، رنگ پوست و غیره قرار دارد.

هنگامی که قصد دارید تا به دنبال شغل بگردید، رزومه خود را براساس موقعیت شغلی که قصد اپلای آن را دارید، تنظیم می‌کنید. در طراحی و ساخت پورتفولیو نیز باید این موضوع را در نظر داشته باشید. بعضی اوقات ممکن است پورتفولیوی شما به صورت عمومی شامل کارهای تخصصی باشد اما بعضی اوقات هم ممکن است به صورت خاص برای یک هدف تهیه شده باشد.

چطور پورتفولیو طراحی لباس خود را بسازیم؟

هر پورتفولیو طراحی لباس خاص بوده و با دیگر روزمه‌های شما باید متفاوت باشد. پورتفولیوهای حرفه‌ای برای نشان دادن شما، ایده‌ها، خلاقیت و چشم انداز شما به وجود آمده‌اند. پس مطمئن شوید که به خوبی خود را بیان کرده و استعدادها و توانایی‌هایتان را نشان دهید. با این حال دقت کنید تا نمونه کارهای portfolio  شما عملی و کاربردی باشند زیرا شرکت‌هایی که به آن‌ها درخواست می‌دهید باید مطمئن باشند که طراحی‌های شما قابل تولید و فروش است. در عین حال اجازه ندهید این موضوع باعث ترس شما شده و سطح کیفی کارها افت کند.

نمونه‌هایی از پورتفولیوی طراحی لباس

هر نوع پورتفولیویی باید از یک قالب پیروی کند:

  • یک مقدمه کوتاه
  • مودبرد مفهومی
  • طرح‌های شما

اگر برای کار در حوزه فست فشن درخواست می‌دهید باید یک طراحی فنی از یک آیتم پیشرفته مانند کت و شلوار نیز برای نشان دادن مهارت خود استفاده کنید. اگر به دنبال کار به عنوان طراح ارشد هستید، باید نمونه کارهای شما متفاوت باشد. از آنجایی که طراحان ارشد وظیفه سرپرستی و مدیریت تیم طراحی را برعهده دارند، بنابراین نمونه کارهای شما نیز باید نشان دهد که کالکشن‌های نهایی تیم چگونه ایجاد شده و قرار است به چه صورتی معرفی شود. در ادامه می‌خواهیم تمام بخش‌هایی که باید در پورتفولیو طراحی لباس شما وجود داشته باشد، را توضیح دهیم.

شروع با یک مقدمه کوتاه

سعی کنید مقدمه خود را زیاد طولانی نکنید، حداکثر تا هفت خط توضیح کافی است. این مقدمه باید دلیل، هدف و منابع الهام بخش کالکشن‌های شما و همه آن چیزی که می‌توان در پورتفولیو مشاهده کرد را توضیح دهد. اگر در حال نوشتن مقدمه‌ای برای کالکشن خود هستید، می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد خودتان به خواننده بدهید. با این حال دقت کنید تا توصیفات طولانی نباشد و متن را کوتاه نگه دارید.

مودبرد مفهومی

استفاده از مودبرد به توضیح منابعی که در طراحی به شما الهام داده‌اند، کمک می‌کند. این کار به شرکت‌ها و کارفرمایان کمک می‌کند تا ببینند شما چگونه کار می‌کنید و چقدر خلاق هستید. این مودبرد شامل تصاویر، نمونه پارچه‌ها، طرح‌ها و پالت‌های رنگی شما است. یک یا دو صفحه را به ساخت این بخش اختصاص داده و زیاده‌روی نکنید.

بررسی مودبرد مفهومی

به نمایش گذاشتن طراحی‌های فشن

برای به نمایش گذاشتن کالکشن‌های نهایی خود بهتر است از نقاشی‌ها و عکس های باکیفیت استفاده کنید. با استفاده از نقاشی می‌توانید نشان دهید که لباس‌های طراحی شده توسط شما تا چه اندازه می‌توانند با لباس‌های دیگر ست شوند. به علاوه تصاویر الهام بخشی را در آن بگنجانید تا کل ظاهر و احساس کالکشن شما در کنار هم قرار گیرد.

برای برند‌های لوکس و گران قیمت، کارفرماها انتظار دارند که طرح‌های نهایی شما را به صورت اسکیس ببینند. با این حال شرکت‌های فست فشن بیشتر مایل هستند تا طراحی‌هایی که با استفاده از نرم افزارهایی مانند illustrator یا InDesign ساخته شده را ببینند. بنابراین لازم است تا طراحی‌های خود را بسته به شرکتی که قصد ارائه به آن را دارید آماده کنید.

نمایش طراحی‌های فشن در پورتفولیوی طراحی لباس

ارائه طراحی‌های تخصصی

به طور معمول لازم نیست تا طراحی‌های تخصصی خود را در پورتفولیو جای دهید اما اگر یک موقعیت شغلی خاصی در نظر دارید و می‌خواهید حتما آن را به دست بیاورید باید سعی کنید تا از سطح دیگر شرکت کنندگان بالاتر باشید. طراحی‌های تخصصی را می‌توان با دست نیز ترسیم کرد اما بهتر است نمونه‌هایی که با نرم افزار انجام شده را ارائه دهید.

این موضوع به این دلیل بوده که موقعیت‌های کاری فست فشن از شما می‌خواهند تا طرح‌های بسیار دقیقی را به تامین کنندگان ارائه دهید تا بتوانند نمونه‌های اولیه را تهیه کنند. در این موقعیت ارائه یک طرح ساده فایده‌ای ندارد. با نشان دادن اینکه می‌توانید طراحی‌های سخت‌تری مانند کت و شلوار یا کیف و کفش را ترسیم کنید، تاثیر بهتری روی آن‌ها خواهید گذاشت.

تعداد صفحات مناسب

یکی از سوالاتی که اکثر افراد در تهیه پورتفولیو دارند این است که تعداد صفحات مناسب چقدر است. در پاسخ باید بگوییم که هیچ قانون مشخصی وجود ندارد. با این حال ضروری است که بیش از اندازه ننویسید تا خسته کننده نباشد. شاید بتوان گفت بهترین عدد چیزی بین ۱۰ تا ۱۳ صفحه است. فقط در نظر داشته باشید که حتما بهترین و جدیدترین کارهای خود را در پورتفولیو طراحی لباس درج کنید زیرا کارفرما به نمونه کارهای یک دهه پیش شما هیچ علاقه‌ای ندارد.

اختصاصی کردن پورتفولیو

همانطور که در عنوان قبلی هم گفتیم، باید پورتفولیو طراحی لباس خود را باتوجه به برندی که قرار است اپلای کنید، تغییر دهید. به این منظور ما در این بخش، ویژگی‌های دو نوع پورتفولیو که یکی از آن‌ها برای فست فشن و دیگری برای برند لوکس بوده را معرفی می‌کنیم.

  • فست فشن: پورتفولیوی شما باید تجاری بودن را فریاد بزند. بنابراین مهم است که بتوانید در عین بروز خلاقیت نشان دهید که طراحی‌های شما برای این صنعت مناسب است. علاوه بر این،‌ طراحی‌ها و نمونه‌ کارها باید به گونه‌ای باشد که نشان دهد شما درک درستی از مشتریان هدف و بازار پیش روی خود دارید. همچنین قابلیت تولید انبوه را داشته باشند.
  • برند لوکس: پورتفولیو طراحی لباس شما برای برندهای لوکس باید نشان دهنده خلاقیت و استعداد فوق العاده شما باشد. با این حال، مطمئن شوید که درک درستی از بخش تجاری هم دارید زیرا به هر حال کارفرمای شما نیاز دارد تا این نمونه‌ها را تولید کرده و به فروش برساند.

طراحی‌های شما باید به زیبایی و با دست کشیده شده باشند. همچنین روند طراحی هنری خود را به وضوح سعی کنید نشان دهید. با این حال نیاز ندارید تا طراحی‌های تخصصی را ارائه دهید زیرا برندهای لوکس دارای طراحان فنی و تخصصی هستند.

کاور چشمگیر

هیچ چیزی بدتر از آن نیست که تمام زحمت خود را با نداشتن یک کاور زیبا از بین ببرید. بنابراین تلاش کنید تا جلد پورتفولیو کاملا برجسته بوده و نشان دهنده خلاقیت شما باشد. شما می‌خواهید که کارفرما را مجبور کنید تا پورتفولیو طراحی لباس شما را نگاه کند پس فراموش نکنید که از رنگ‌ها به خوبی استفاده کنید. با اینکه در بیشتر اوقات رنگ‌های سیاه و سفید گزینه‌های بی‌خطرتری هستند اما در این جا سعی کنید به شکلی هنرمندانه از رنگ‌های مختلف بهره ببرید.

ساخت یک نسخه دیجیتال

الان در عصر تکنولوژی هستیم پس فراموش نکنید که باید یک نسخه دیجیتال از پورتفولیوی خود را هم بسازید. اگر دوست دارید تا portfolio شما به صورت کاغذی هم باشد، ایرادی ندارد فقط حتما نسخه دیجیتال آن را نیز همراه خود داشته باشید یا برای کارفرما ارسال کنید.

عدم استفاده از مانکن

قرار دادن تصویر مانکن‌هایی که لباس‌های شما را پوشیده‌اند در داخل پورتفولیو کار حرفه‌ای نیست. به عنوان جایگزین می‌توانید طراحی این لباس‌ها را روی مدل‌های نقاشی شده نشان دهید تا کالکشن شما شیک‌تر بنظر برسد. همچنین هیچ یک از صفحات پورتفولیو را خالی نگذارید. فضای خالی چشمگیر نبوده و بهتر است تا با محتوای مناسب پر شده باشد.

به روز نگه داشتن پورتفولیو

همانطور که قبلتر هم گفتیم لازم است تا پورتفولیوی خود را به روز نگه دارید. به هیچ عنوان نمونه کار قدیمی قرار ندهید زیرا کارفرماها می‌خواهند بدانند که در حال حاضر چه کاری می‌توانید انجام دهید. پس هر تجربه‌ای از دوسال گذشته به اینطرف دارید را در رزومه جای دهید.

همچنین به یاد داشته باشید که در مرحله اول فقط یک نمونه کوچک از کارهایتان را ارسال کنید. در صورتی که تیم استخدام موافق بودند و به جلسه مصاحبه دعوت شدید نمونه کار اصلی را به همراه خود ببرید. با این کار هم می‌توانید آن‌ها را با توانایی‌های خود آشنا کرده و هم تا لحظات آخر آن‌ها را مشتاق نگه دارید.

نگه داشتن پورتفولیو

پورتفولیو طراحی لباس شما یک دارایی شخصی است بنابراین به هیچ عنوان آن را به کسی ندهید. این موضوع حتی در برخورد با کارفرما نیز صدق می‌کند. در صورتی که درخواست کردند تا یک نمونه از کار شما را نگه دارند برای آن‌ها یک نسخه دیجیتالی از پورتفولیو را ارسال کنید.

نمونه‌هایی از موارد استاندارد

نکات گفته شده را می‌توانید در نمونه پورتفولیوهای زیر به خوبی مشاهده کنید:

  • مودبرد چشم‌نواز: این مودبرد شامل ترکیبی از مفاهیم الهام گرفته شده بوده که به خوبی در کنار یک نمونه طراحی با نرم افزار قرار گرفته است. این طراحی شامل یک پالت رنگی بوده که به وضوح دیدگاه طراح را توضیح می‌دهد.
  • یک کالکشن فشن به همراه همراه پارچه‌ها: قرار دادن پالت‌های رنگی و پارچه‌ها در کالکشن نهایی شما،‌ راهی عالی برای نشان دادن ظاهر لباس‌های شما است. در اینجا نمونه‌ای آورده شده که روند تحقیقات طراح را با استفاده از رنگ‌ها برای زیبا نشان دادن مجموعه، مشاهده می‌کنیم.
  • طراحی‌های تخصصی چشمگیر: با گنجاندن مشخصات طراحی‌های تخصصی و فنی کالکشن خود می‌توانید نشان دهید که در این زمینه نیز مهارت کافی دارید. فراموش نکنید که صنعت فست فشن این موضوع را مدنظر قرار می‌دهد.
نمونه‌هایی از موارد استاندارد پورتفولیو مد و فشن

چگونه نمونه کارها را انتخاب کنیم؟

یکی از سوالاتی که همیشه پرسیده می‌شود این است که چه پروژه‌ها و آیتم‌هایی را در پورتفولیو طراحی لباس خود بگنجانیم. اولین نکته‌ای که باید در نظر بگیرید این است که نمونه کارهای جدید شما بسیار باارزش‌تر از نمونه کارهای قدیمی است. بنابراین سعی کنید تا آیتم‌هایی که طراحی آن‌ها نهایت برای ۲ سال قبل بوده را انتخاب کنید.

نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کنید این است که پورتفولیو شما باید بتواند به کارفرما ثابت کند که بازار را شناخته و درک درستی از زیبایی شناسی دارد. به زبان ساده پورتفولیو باید نشان دهد که شما طراح مناسب برای این موقعیت شغلی هستید.

برای انتخاب نمونه کارها بهتر است آن‌هایی را انتخاب کنید که واقعا برجسته‌تر هستند. اگر تازه کار هستید ۲ نمونه کار هم کافی است اما اگر سال‌ها است که در این حوزه فعالیت می‌کنید باید ۵، ۶ نوع طراحی مختلف را به عنوان نمونه در پورتفولیو بیاورید. با این حال در نظر داشته باشید که باید بین بخش زیبایی شناسی کارها و عملی بودن نمونه‌ها تعادل ایجاد کنید. این موضوع نشان می‌دهد که شما کل فرآیند طراحی تا تولید لباس را درک می‌کنید.

بزرگترین اشتباه هنگام ساخت پورتفولیو

بزرگ‌ترین اشتباهی که ممکن است در هنگام ساخت پورتفولیو طراحی لباس انجام دهید، این است که هر قسمت از فرآیند را به طور جداگانه نشان دهید. این جمله به چه معنا است؟ دقت کنید که انسجام یکی از موارد اصلی و ضروری برای ساخت پورتفولیو است. بنابراین شما باید بتوانید در کل صفحات portfolio خود این منجسم بودن را نشان دهید تا سیر تکاملی آن کاملا مشخص باشد.

اگر مودبرد خود را از یک سبک انتخاب کنید اما پالت رنگی شما و اسکیس‌هایی که کشیده‌اید هرکدام بیانگر مفاهیم دیگری باشند، به این معنا است که اشتباه کرده‌اید. وقتی یک کارفرما به این رزومه نگاه می‌کند انتظار ندارد تا یک گستت بزرگ را ببیند. بلکه می‌خواهد ببیند که شما با دیدن منبع الهام خود، چه طراحی‌هایی انجام داده‌اید و با انتخاب پالت رنگی و نمونه پارچه‌ها، چه لباس یا لباس‌هایی را کامل کرده‌اید. به زبان ساده قرار است نشان دهید کارها از کجا شروع شده و به کجا ختم می‌شوند.

بهترین پورتفولیو طراحی لباس

اولین نمونه پورتفولیو هنری که اینجا قرار داده‌ایم متعلق به «Sheena Schoolcraft» است. او طراح ارشد لباس زنانه در نیویورک بوده و پورتفولیو آنلاین او بسیار قوی است. شینا به راحتی می‌توانست یک فایل PDF را با چند پروژه خود درست کند اما دست به خلاقیت زده و یک وب سایت فانتزی برای این کار راه اندازی کرده است.

وب سایت او برای پوشاک زنانه مناسب است اما این پروژه‌ها برای مشتریان متفاوتی است بنابراین توصیه نمی‌شود تا هردو آن‌ها را به صورت جداگانه برای کارفرما بفرستید. فراموش نکنید که باید انسجام را در تمام پورتفولیو رعایت کنید.

نکات مثبتی که می‌توان در پورتفولیو مشاهده کرد:

  • شینا طراحی، چاپ و الهام از رنگ‌ها را به خوبی در پورتفولیو خود نشان داده است. تصاویر اصلا پیچیده نبوده بلکه یک کلاژ ساده از تصاویر و چیزهایی است که باعث الهام او شده‌اند.
  • علاوه بر این، نمونه‌ای از طراحی‌های خود را که با استفاده از نرم افزار انجام داده داخل رزومه قرار گرفته است. این طراحی‌ها می‌توانند هم به صورت دستی و هم به صورت نرم افزاری باشند.

———————————————————————————————————————————–

دومین نمونه کاری که می‌خواهیم بررسی کنیم معتلق به هیلاری گلن است. هیلاری یک طراح پوشاک دورکار و تمام وقت بوده که متخصص در لباس‌های بافتنی، ورزشی و طراحی چاپ سفارشی است. او هم مانند شینا پورتفولیو آنلاین بسیار خوبی دارد. اگر دقت کنید می‌بینید که به راحتی می‌تواند پروژه‌های خود را تبدیل به PDF کرده و برای کارفرما ارسال کند.

برخی از نکات مثبت portfolio هیلاری گلن:

  • طراحی، چاپ و الهام از رنگ‌ها. او این سه مورد را ه خوبی با استفاده از تصاویر الهام بخش واقعی نشان داده و روند طراحی وی نیز به خوبی مشخص است.
  • برخی از طراحی‌های او دستی بوده و برخی دیگر نیز نرم افزاری و او هر دوی آن‌ها را در پورتفولیو طراحی لباس خود نشان داده است.
  • عکس های بازاریابی از محصول نهایی واقعی را هم در بخشی از کار خود گنجانده است. اگر بتوانید این بخش را در پورتفولیو نشان دهید می‌تواند کمک زیادی به بهتر معرفی کردن کار شما بکند.

———————————————————————————————————————————–

سومین نمونه کار متعلق به آژانس طراحی و توسعه‌ای به نام The Fashion Element است. حوزه فعالیت این شرکت در زمینه گلف، سبک زندگی و برندهای تفریحی است. بنابراین هنگام تماشای نمونه کارهای آن‌ها متوجه فصل مشترک طراحی‌ها می‌شوید. استفاده از مفهوم ورزشی و رنگ‌های آرامش بخش.

برای تحلیل بهتر این پورتفولیو باید نکاتی را ذکر کنیم:

  • یکی از اولین مواردی که به چشم می‌آید این است که هیچ طراحی دستی در آن به چشم نمی‌خورد و این هیچ اشکالی ندارد. بسیاری از ما دیگر از مداد و کاغذ استفاده نمی‌کنیم بنابراین اگر هیچ طراحی دستی ندارید نیاز نیست تا چیزی در پورتفولیو خود قرار دهید.
  • کولاژ با استفاده از طراحی، چاپ و الهام از رنگ‌ها
  • تصاویر بازاریابی که شامل طرح نهایی و تکمیل شده است. این موضوع به نشان دادن طرح‌ها در فضای واقعی کمک می‌کند.

———————————————————————————————————————————–

نمونه بعدی متعلق به Faye Tilbrook است که سعی کرده تا بیش از حد مفهومی کار نکند. تا حد زیادی می‌توان گفت کارهای او مانند اکثر برندها تجاری است. بنابراین می‌توانید ببینید که ایده‌ها از کجا آمده و به چه صورت در کنار هم قرار گرفته‌اند. تنها چیزی که می‌توانست در پورتفولیو خود به آن بپردازد پالت رنگی بود. به نظر می‌رسد که در اجرا توانسته پالت را رعایت کند اما تصویری از آن در پورتفولیو طراحی لباس موجود نیست.

نمونه پورتفولیو Faye Tilbrook

 این چیدمان سامانتا دوور نیز واقعا قوی است. ما می‌توانیم ببینیم که منبع الهام او چه چیزی بوده و چگونه چاپ گل‌های آبرنگی را در پشت تصاویر گنجانده است. تصاویر واقعا باکیفیت هستند و نشان می‌دهد که او شناخت خوبی از مارکت و مشتری‌ها داشته است.

نمونه آخر معتلق به Ryan Cruzado G.Gangan است. او به خوبی توانسته فرآیند الهام بخش خود را منتقل کند با اینکه تصاویر واقعا عالی نیستند.

با بررسی موارد بالا بزرگترین پیشنهاد ما این است که سعی کنید از ابتدا تا انتهای پروژه را به خوبی نشان دهید. از مرحله الهام گرفتن تا فرآیند طراحی و محصول تکمیل شده باید در کنار هم قرار بگیرند. با این حال، بیش از اندازه وسواس به خرج ندهید و شروع به ساخت اولین پورتفولیوی خود کنید.

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم تا ابتدا به مفهوم پورتفولیو پرداخته و اهمیت ساخت یک پورتفولیو طراحی لباس برای اپلای تحصیلی و شغلی را مورد بررسی قرار دهیم. مطالب و مفاهیمی که باید در portfolio خود بگنجانید یک قالب کلی داشته اما خلاقیت و مهارت شما آن را خاص می‌کند. بنابراین اگر هیچ تجربه‌ای در ساخت پورتفولیو ندارید نگران نباشید. دست به کار شوید تا اولین نمونه را بسازید. سپس با مطالعه و بررسی نمونه‌های بیشتر خواهید توانست تا سطح کیفی آن را ارتقا دهید.

آیا تاکنون پورتفولیویی برای خود ساخته‌اید؟ کدام یک از نکات بالا را در آن رعایت کرده‌اید؟ نظرات خود را در کامنت با ما در میان بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.